bet365

Fiorentina har en lätt uppgift framför sig

Tyvärr så gick gårdagens spel på San Jose som vinnare inte som väntat, utan Colorado lyckades göra tre snabba mål och vann till slut matchen mot San JoseSan Jose lyckades återhämta sig en aning, men det räckte det inte hela vägen till en vinst. Nu lämnar vi gårdagens förlust och inriktar oss på dagens kommande matcher istället. Jag har valt ut två matcher som jag tror är dagens vinnare.

1. Dynamo Moskva-Barys Astana, 1 (inklusive övertid/straffar)

Dynamo Moskva har en otroligt fin trend just nu med hela åtta raka segrar och bara en utav dessa var på straffar. Barys Astana må vara ett bra lag men idag tror jag inte de kommer kunna ta det längre än övertid.

2. Fiorentina-Livorno, 1

Fiorentina är ett starkt lag i år och har en väldigt fin trupp, man ska absolut inte ha några problem med denna motståndare, om du skulle vilja krydda på oddset lite så skulle jag rekommendera handikapp 0-1.

Bästa odds för kombinationen

Bet365 har bäst odds på denna kombination av vad jag kan se, den ger 2.09 där och det tycker jag är fullt godkänt för denna kombination. Om du inte har ett konto hos Bet365 kan du skapa ett genom att klicka HÄR

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply