Chelsea lägger bud på Fiorentinas Milan Badelj

Chelsea lägger bud på Fiorentinas Milan Badelj

Badelj på Chelseas radar i vinter

Enligt italiensk media vill Antonio Conte fiska nyförvärv i hemlandet och en av de spelare man är intresserade av att värva är Milan Badelj som håller till i Fiorentina.

Chelsea är beredda att betala 12 miljoner euro för att köpa loss Milan Badelj från spelarens kontrakt med Fiorentina, det skriver La Nazione i sin nätupplaga på torsdagseftermiddagen. Enligt tidningen är den kroatiske mittfältaren på väg att lämna Artemio Franchi då han inte tänker förlänga sitt nuvarande kontrakt som går ut 2018 och har tidigare även kopplats ihop med både Inter och AC Milan. De båda Milano-klubbarna måste dock sälja i januari för att ha råd med Badelj och därför ser Chelsea ut att sitta i förarsätet, detta då man precis sålt Oscar till Shangai SIPG för 60 miljoner euro. Chelsea är dock inte det enda engelska laget som är ute efter Badelj, tillsammans med de två italienska storklubbarna sägs även Tottenham Hotspur finnas i hopp om att värva den kroatiske playmakern.

 

Priset för en övergång kommer inte vara speciellt högt då spelarens kontrakt går ut om en och en halv säsong och då han är en av den italienska ligans bästa mittfältare sägs priset ligget på drygt 12-15 miljoner euro.

Tidigare har det pratats om att Cesc Fabregas kan vara på väg att lämna Chelsea för spel i Serie A, där en flytt till Fiorentina kan komma att bli aktuell.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply