Officielt: David Luiz återvänder till Chelsea

BOMBEN: David Luiz återvänder till Chelsea

Chelsea värvar tillbaka David Luiz

Enligt Chelseas officiella hemsida ska David Luiz vara på plats i London under onsdagskvällen för att genomgå läkarundersökning med Chelsea.

För drygt två år sen flyttade David Luiz till Paris Saint-Germain för en otrolig summa på 50 miljoner pund, dåvarande rekordet för en försvarare, detta efter tre år i den engelska huvudstadsklubben och försvararen skrev då på ett kontrakt som sträckte sig till och med 2018. Nu är brassen på väg tillbaka till Stamford Bridge, detta gjordes bekant först då flera medier under onsdagskvällen har rapporterat att David Luiz befinner sig i England för att genomgå läkarundersökningen med Chelsea för att därefter skriva på ett kontrakt med den nygamla klubben, och sedan släppte Chelsea själva bomben då det gjordes officiellt på deras officiella hemsida att Londonklubben kommit överrens med Paris Saint-Germain om villkoren för transfern. Det som återstår är att mittbacken är okej med sina personliga villkor samt att han klarar sig igenom en läkarundersökning.

Övergången sägs komma att kosta 45 miljoner euro för 27-åringen. Luiz kom till Stamford Bridge från portugisiska Benfica för 21,3 miljoner pund 2011 och har sedan dess gjort 143 matcher för klubben. Chelsea har även tillkännagett att de har värvat vänsterbacken Marcos Alonso på ett femårskontrakt från italienska Fiorentina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply