Bekräftar: Besiktas vill köpa loss Mario Gómez

Besiktas vill köpa loss Mario Gómez

Den tyske anfallaren Mario Gómez som för tillfället är utlånad till Besiktas ser nu ut att stanna i Süper Lig-klubben, det bekräftade klubbens general manager Metin Albayrak för TMW.

Den före detta Bayern München-spelaren Mario Gómez kan komma att bli kvar i Besiktas, det berättar klubbens general Manager Metin Albayrak i en intervju med siten TMW. För tillfället är 30-åringen utlånad till Süper Lig-klubben efter att ha spelat två säsonger i Fiorentina där det inte blev någon vidare succé för tysken. Desto bättre går det sen det stod klart att han blev utlånad till Besiktas i den turkiska ligan. Gómez har nämligen stått för sex mål på sju matcher i inledningen på den turkiska ligan och klubben leder ligatabellen med 16 poäng, två före Galatasaray och Fenerbahce som ligger på andra respektive tredje plats.

Den fina inledningen har gjort att klubbledningen är imponerade av spelaren och även om man säger att det är för tidigt att prata om ett köp stänger man inga dörrar för att göra tyskens flytt till Turkiet permanent.

– Vi är endast i oktober månad och det är ännu för tidigt att prata om att värva honom på permanent basis. Vi är nöjda med honom och vi kommer att samtala med både spelaren och Fiorentina efter säsongen, säger klubbens general manager Metin Albayrak.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply