Edin Dzeko kan flytta till La Liga efter säsongen

Edin Dzeko kan flytta till La Liga efter säsongen

Dzeko jagas av Real Madrid och Barcelona

Den bosniske anfallaren som tidigare spelat i bland annat Manchester City kan komma att flytta till La Liga.

Edin Dzeko befinner sig för närvarande i sitt livs form. Bosnien som verkligen hittat rätt efter flytten från Manchester City till AS Roma jagas nu av flertalet klubbar och det kan bli en flytt för 32-åringen under det kommande övergångsfönstret.

Det är spansk press som kommer med uppgifter om att både Real Madrid och FC Barcelona ska vara intresserade av att värva Edin Dzeko under det kommande transferfönstret. Bosniern var nära att lämna Roma redan under vinterfönstret då Chelsea visade stort intresse men då valde han istället att stanna i Serie A. Nu kan en flytt istället komma att bli av under sommarfönstret.

Skulle Dzeko flytta till den iberiska halvön tyder det mesta på att han skulle göra det för att bli en backup till superstjärnorna som finns i respektive lag.

Edin Dzeko är inne på sin tredje säsong för AS Roma och totalt har det blivit 51 mål på 100 ligamatcher i den italienska storklubben. Hans kontrakt med Roma sträcker sig till och med sommaren 2020. Det är oklart hur mycket det skulle kosta att köpa loss honom i sommar.

SE ÄVEN: Liverpool i kamp med Barcelona om Lenglet

SE ÄVEN: Real Madrid fortsätter jaga Harry Kane

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply