Uppgifter: PSG släpper Ibrahimovic i augusti

Zlatans tid i PSG ser ut att vara över

Sedan sommaren började att ta fart har Zlatan Ibrahimovic ryktats bort från den franska mästarklubben Paris Saint-Germain men ännu är ingenting klart vad gäller hans framtid, nu kommer dock uppgifter om att han har fått tillåtelse att lämna klubben.

För ett par dagar sedan skrev italienska medier att Zlatan Ibrahimovic var klar för en återkomst till AC Milan samtidigt som Paris Saint-Germain:s tränare Laurent Blanc sade att han var fast besluten om att den svenske storstjärnan stannar i klubben.
Blanc menade då i en intervju till L´Equipe att det aldrig funnits några tvivel om att Ibrahimovic stannar. Trots Laurent Blancs uttalande kan Ibrahimovic lämna PSG redan om några dagar.

Enligt Alfredo Pedulla ska 33-årige Ibrahimovic och Paris Saint-Germain kommit överens om att han får lämna klubben efter att han spelat den franska supercupen som går av stapeln den första augusti.
Pedilla skriver på sin hemsida att Ibrahimovic kommer att skriva på ett treårskontrakt med den italienska storklubben AC Milan efter att han gjort sin sista match för PSG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply