Uppgifter: André Silva kan lämna Milan efter säsongen

Uppgifter: André Silva kan lämna Milan efter säsongen

Andre Silva lånas ut?

Stjärnan som inte alls nått upp till förväntningarna sen flytten till AC Milan ser ut att spela på annat håll nästa säsong.

Den gångna sommaren storsatsade AC Milan och hämtade in nästan en hel startelva för att få ett lag som skulle nå Champions League. Med fyra omgångar kvar att spela av Serie A ligger de rödsvarta på sjunde plats och det är endast en poäng upp till Europa League-plats. Oavsett hur det slutar denna säsong kommer man göra flertalet förändringar. En av de spelare som inte ser ut att vara en del av truppen nästa säsong är André Silva.

Portugisen köptes in för 38 miljoner euro och skrev på ett femårskontrakt men i Serie A har det endast blivit två mål på 23 matcher. Nu kommer uppgifter från portugisisk press som menar att Silva kan komma att lånas ut till nästa säsong för att hitta formen samtidigt som man vill köpa in en ersättare. Det sägs inte finnas några klubbar som är intresserade av att köpa loss Silva, något som gör att en utlåning kan bli det enda alternativet.

SE ÄVEN: Uppgifter: AC Milan har gjort klart med Bernard till sommaren

Det har även pratats om att andra spelare kan lämna Milan. En av de är Hakan Calhanoglu som värvades för 22 miljoner euro förra sommaren. Nu vill han lämna San Siro då det inte blir något spel i Champions League efter sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply