Uppgifter: AC Milan drömmer om James Rodríguez

Uppgifter: AC Milan drömmer om James Rodríguez

James till AC Milan?

Colombianen som sagts vara så gott som klar för Atlético Madrid finns nu även på radarn hos AC Milan.

Efter att ha blivit straffade med uteblivet Europa League-spel satsar Milan för fullt för att ta sig tillbaka till Champions League nästa säsong. Flera namn har kopplats ihop med den italienska storklubben och det senaste i mängden är James Rodríguez.

Det är italiensk press som skriver att storklubben ska vara väldigt intresserade att knyta till 27-åringen för att storsatsa inför den kommande säsongen. Det är Gazzetta dello Sport som skriver om klubbens intresse samtidigt som man sägs vara beredda på ett bud från Paris Saint-Germain på Gianluigi Donnarumma för att få in pengar att spendera. Samtidigt väntar PSG på att få in pengar på en Neymar-försäljning, något som gör att Milan kommer få vänta på en värvning av James.

Även Atlético Madrid sägs vara intresserade av att köpa loss colombianen som de senaste 18 månaderna var utlånad till Bayern Munchen.

Samtidigt ska även Isco Alarcón finnas på den svartröda hemsidan. En värvning av Málaga-sonen ser dock ut att vara på gränsen till omöjlig, i alla fall i skrivande stund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply