bet365

Officiellt Alessio Romagnoli förlänger med AC Milan

Officiellt Alessio Romagnoli förlänger med AC Milan

Romagnoli skriver på nytt kontrakt

Försvararen som spelat i AC Milan sedan 2015/2016 har valt att skriva på ett nytt kontrakt med AC Milan. Detta trots att man inte kvalificerade sig för spel i Champions League det kommande året.

Alessio Romagnoli är en spelare som AC Milan fick kämpa hårt för när han värvades till klubben under sommaren 2015. Flera av Europas största lag var på jakt efter 23-åringen men tillslut föll valet på AC Milan. På San Siro har spelaren tagit en startplats i den storsatsande klubben och nu står det klart att det blir ett nytt kontrakt med Milan. Det hela blev klart under torsdagsmorgonen och 23-åringen skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022.

Ryktats om flytt

Under det senaste året har det pratats om en flytt för många spelare i AC Milan. Det är framför allt Hakan CalhanogluLeonardo Bonucci och André Silva som det ryktats om han komma att lämna den rödsvarta klubben. Att Romagnoli skulle vara på väg att lämna Milano har det även varit tal om. Detta då Milan inte tog sig till Champions League nästa säsong. Istället kommer man att spelas i Europa League ytterligare en säsong.

Romagnoli kommer inte vara med i sommarens fotbolls-VM. Detta efter att Sverige slagit ut Italien i playoff.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply