Destro lämnar Roma idag?

bet365

Anfallaren nära flytt till Bologna

Mattia Destro kommer allt närmre en övergång till Serie A-nykomlingen Bologna. Enligt Gianluca di Marzio ska spelarens representanter träffa Bologna idag för att slutföra flytten – och anfallaren kan komma att presenteras redan senare ikväll.

De senaste dagarna har det rapporterats flitigt om en övergång för AS Romas Mattia Destro till Bologna. Destro anslöt till Roma för tre år sedan men har inte lyckats fullt ut i den italienska huvudstaden och var den förra säsongen utlånad till AC Milan. Men inte heller där blev det någon succé för anfallaren och nu verkar den allt jämt 24 år unge anfallaren vara nära att lämna klubben för spel i Bologna.

Överens om lönen – kan presenteras idag

Enligt den Silly Season-specialiserade journalisten Gianluca di Marzios hemsida ser affären ut att kunna bli klar redan idag. Ett kontrakt ska redan vara förberett för Destro att skriva under och Bolognas sportchef Pantaleo Corvino kommer enligt rapporterna att träffa spelarens representanter inom kort. Lönen ska redan vara överenskommen, men än ska de inte ha lyckats komma överens om eventuella bonusar och Destros bildrättigheter. En överenskommelse ska dock vara nära och Serie A-nykomlingens nionde nyförvärv för säsongen kan komma att presenteras som Bologna-spelare redan senare ikväll.

Ingen Oikonomou till Roma

Tidigare rapporter har uppgett att det handlar om ett lån över en säsong, med en klausul på tio miljoner euro för att köpa loss 24-åringen efter säsongen. Tuttosport har också rapporterat att Romas sportchef Walter Sabiatini skulle kunna använda affären för att förstärka klubbens försvar, och isåfall försöka få Marios Oikonomou i utbyte. Enligt Gianluca di Marzio ska ett byte dock inte längre vara aktuellt, och affären ser istället ut att gå igenom som det ursprungligen var tänkt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply