Bekräftar: ”De har lagt bud på Zlatan Ibrahimovic”

Mino Raiola bekräftar Galatasarays intresse

Säger till den turkiska siten Fotomaç att Galatasaray är seriöst intresserade av Zlatan Ibrahimovic och att klubben har lagt ett bud för att köpa loss svensken.

”Galatasaray har lagt ett bud på Ibrahimovic”

Så lyder rubriken på Fotomaçs hemsidan under tisdagseftermiddagen. Enligt siten ska agenten Mino Raiola ha bekräftat att den gulröda klubbledningen ska ha lagt ett bud på den svenske superstjärnan.

– Galatasaray vill värva Ibrahimovic. De har kommit med ett bud till oss, ska Raiola ha sagt till Fotomaç.

Det kommer dock inte att bli något billig affären för Süper Lig-klubben som satsar på att få igenom klubbens största affären någonsin. Samtidigt avslöjar Raiola inget om en potentiell övergång och säger att Paris Saint-Germain-spelaren har ett år kvar på kontraktet.

– Paris Saint-Germain och Zlatan Ibrahimovic har ett år kvar på kontraktet som de skrivit under och det är det ända jag kan säga till dig nu. Galatasarays representanter kom med detaljerad information om ett bud men än så länge är det inte mer än så, säger den kontroversiella agenten enligt Fotomaç.

AC Milan sägs vara intresserade

Det är inte bara Galatasaray som ska vara intresserade av svensken. AC Milan har under en längre tid ryktats vilja att svensken återvänder till klubben där han tidigare spenderat två säsonger mellan 2010 och 2012. Den italienska klubbledningen har uttalat sig om svensken flera gånger men ännu är ingen affär klar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply