Milan vill förstärka anfallet med Andrea Belotti

Milan vill förstärka anfallet med Andrea Belotti

Milans nästa transfermål: Andrea Belotti

Anfallaren som förra säsongen stod för 26 mål på 31 matcher i Serie A jagas av flera storklubbar. AC Milan sägs vara närmst att knyta till sig 23-åringen.

AC Milan har värvat totalt nio spelare sen transferfönstret drog igång. Man har värvat flertalet spelare till både försvar och till mittfält men när det kommer till anfallssidan är det endast André Silva som anslutit. Milan sägs dock inte vara klara med att förstärka truppen denna säsong och enligt senaste uppgifterna ska man nu jaga Andre Belotti från Torino.

Det är den italienske journalisten Fabrizio Romano som jobbar på Sky Sports och The Guardian som kommer med uppgifterna om att AC Milan jagar Belotti och att man ska ha erbjudit en summa på närmare 40 miljoner euro för att köpa loss 23-åringen. Budet ligger dock endast på hälften av de 80 miljoner euro som Turin-klubben kräver för en övergång samtidigt som man även vill ha M’Baye Niang och Gabriel Paletta inkluderade i affären.

MISSA INTE: Vardar – Malmö FF i Champions League-kvalet! All info hittar ni här!

Andrea Belotti är ett uttalat Milan-fan och de båda klubbarna sägs närma sig en överenskommelse om att Belotti spelar i röttsvart de kommande säsongerna. Spelarens utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro men kommer med största sannolikhet att lämna för mindre om de båda klubbarna kommer överens om en prislapp.

Belotti var inte med då Torino i dagarna presenterade sin nya tröja för säsongen 2017/2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply