Mauro Icardi på Laurent Blancs radar

Mauro Icardi på Laurent Blancs radar

Paris St-Germain är intresserade av Inters Mauro Icardi

Laurent Blanc är intresserad av att värva Inters anfallare Mauro Icardi, summan sägs ligga på 35 miljoner pund.

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är i princip omöjliga att köpa loss, då har Laurent Blancs och PSGs ögon riktats mot Italien och Inter där anfallaren Mauro Icardi står högt på listan. Summan för att köpa loss Icardi ligger på 35 miljoner pund. Enligt Daily Star ska Inters ägare Erick Thohir flugit till Paris för att diskutera en övergång med PSGs motsvarighet Nasser Al-Khelaifi.

Dessa nyheter tas inte väl emot av José Mourinho som enligt uppgifter ska ta över Manchester United i sommar. José Mourinho ska vara intresserad av att värva Icardi till United. Mourinho som anser sig vara ”vän till Inter”, i och med att han vann Champions League 2010 med klubben.

Men det verkar som att båda klubbarna kommer stöta på motstånd i sina försök att få till en övergång, Icardi själv säger att han inte vill lämna Inter.

-Jag har hört talas om ryktena men mitt svar är detsamma, jag vill stanna i Inter. Det kommer inte bli den första klubben jag har nobbat och det kommer inte bli den sista heller. Jag trivs bra i Milano och klubben håller på med ett stort projekt med stora investeringar för att nå toppen igen och jag vill vara här och uppleva det.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply