Tidigare Inter-spelaren: “Lautaro Martínez flyttar dit i sommar”

Christian Vieri: "Lautaro Martínez flyttar dit i sommar"

Framtiden för Lautaro Martínez är osäker. Argentinaren sägs ha hamnat i bråk med Antonio Conte i lagets senaste match. Nu sägs han vara så gott som klar för en flytt till Atlético Madrid.

Innan Lautaro Martínez flyttade till Inter sades Atlético Madrid vara väldigt intresserade av spelarens tjänster. Då i Racing Club, sades en övergång till Spanien vara så gott som klar för ett värde på åtta miljoner euro. Så blev inte fallet och under sin tid på Guiseppe Meazza har argentinaren gått från klarhet till klarhet.

Nu säger den tidigare Inter-spelaren Nicola Ventola att anfallaren kommer att lämna klubben i sommar. Detta för en flytt till Atlético Madrid.

– Jag släpper bomben: Lautaro Martínez går till Atlético Madrid. Det sägs att det är klart och att han får en hög lön, det är vad de säger, säger Ventola i en intervju med Christian Vieri på Twitch.

Martínez har kontrakt med Inter till och med sommaren 2023. Anfallaren har en utköpsklausul på 111 miljoner euro, en summa sin Inter dock sagts vara beredda att sänka på grund av de nuvarande omständigheterna.

SE ÄVEN:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply