Inter lägger bud på Marco Verratti?

Inter ska vara redo att betala 78 miljoner euro för PSG-stjärnan

De blåsvarta från Milano har nya asiatiska ägare som ska vara redo att spendera. Nu uppges det att Paris Saint Germains italienske mittfältsmotor Marco Verratti ska vara i skottlinjen för Inters offensiva värvningsstrategi.

Det är italienska tidningen La Repubblica som kommer med nyheterna om att Inter ska vara värvningssugna i januari. Så sugna att man ska vara beredda att lägga ett jättebud på PSG:s italienske mittfältsstjärna Marco Verratti. Enligt La Repubblica ska Inter planera ett bud på hela 78 miljoner euro.

Milano-klubben har under de senaste åren haft det tufft ekonomiskt och svårt att utmana de riktigt stora klubbarna om stjärnorna i Europa. I somras fick man nya ägare i asiatiska Suning Holders Group som lovade rejäla investeringar för att ta klubben tillbaka till toppen i Italien. Under sommaren 2016 öppnade man plånboken rejält och spelare som Antonio Candreva, Ever Banega och Miranda hämtades in (Ever Banega anslöt gratis från Valencia och Miranda kom på lån).

Vill förstärka kroppen ytterligare

Trots flera stora inköp har Inter inte lyckats övertyga helt i årets Serie A. Man ligger för närvarande på en sjunde plats i ligan. en helt okej placering för närvarande, men en uppryckning krävs för att det ska bli något Europa-spel till hösten.

Uppgifter kommer nu om att Inter ska vara villiga att förstärka truppen ytterligare, och att man ska vara redo att lägga ett bud på 78 miljoner för att hämta in Verratti från PSG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply