bet365

Gervinho återvänder till Europa

Gervinho återvänder till Europa

Förre Arsenal-stjärnan till Parma

Parma har precis gått upp till Serie A, medan Gervinho tröttnat på livet i Kina. Då kom båda parter överens om en bra lösning.

Tidigare är Gervinho framför allt känd för att ha representerat Arsenal. Något som till slut dock slutade med att han började hata klubben, som han själv berättat.

– Han (Wenger) hade aldrig förtroende för mig. Som barn drömde jag om att spela för Arsenal, för jag älskade dem. (Rudi) Garcia gör inte skillnad mellan de som spelar och de som inte spelar. Det är viktigt för en spelare. Han pratar inte bara med dem som spelar, han pratar med alla då det är 25 spelare i truppen, inte bara elva, säger Gervinho enligt Gazzetta dello Sport.

– Nu hatar jag dem (Arsenal) på grund av hur Wenger behandlade mig. Men jag ångrade att jag lämnade klubben efter så kort tid utan att kunna visa mitt värde, vilket jag nu istället gör i Roma, fortsätter anfallaren.

Tillbaka till Serie A

LÄS MER: TV-tider 2018 Nordea Masters

För nu är Gervinho klar för Parma, som är nykomlingar i den italienska högsta ligan inför den här säsongen, som börjar igår när Juventus tar sig an Chievo.

Vad det gäller italienska ligafotboll så är det inget nytt för afrikanen, då har representerade Roma mellan 2013-2016, innan han skrev på för kinesiska Hebei China Fortune.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply