Carlo Ancelotti tackade nej till Italien-jobbet

bet365

Kan bli förbundskapten – tackar nej?

Italiens landslag behöver en ny förbundskapten. Det efter att Giampiero Ventura fick lämna uppdraget efter att ha blivit eliminerade från play off-spelet mot Sverige. Nu letar man en ersättare.

Det råder en rejäl kris inom den italienska landslagsfotbollen. Italien, som vann Fotbolls-VM 2006 och inte har missat ett VM-slutspel sedan Sverige-VM 1958, har nu bommat sin andra världsmästarturnering.

Man gjorde det dessutom genom att tappa platsen till självaste Sverige. I ett dubbelmöte där den enda målskytten blev Trollhättan-sonen Jakob Johansson så lyckades till slut Sverige att dra det längsta strået.

Carlo Ancelotti tackade nej till Italien-jobbet

Ancelotti och Mourinho kan ta över

Nästan direkt efter att det blev klart att Italiens förbundskapten fick lämna sin post och det italienska fotbollsförbundet gick ut för att börja leta en ersättare. Man trodde sig ha hittat en i den förre Real Madrid och Chelsea-tränaren, Carlo Ancelotti.

Men nej, nu uppger så väl brittisk som italiensk media att tränaren, som nyligen blev av med jobbet från Bayern Munchen, att han tackat nej. Det innebär alltså att den italienska fotbollsbasen får fortsätta att leta sin nye förbundskapten. Sedan tidigare har Jose Mourinhos namn också kommit upp, något som dock känns ännu mer otroligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365