bet365

Bastian Schweinsteiger petad igen – tränar med ungdomslaget

Schweinsteiger får inget förtroende i Manchester United

José Mourinho har gjort det tydligt. Bastian Schweinsteiger ingår inte i hans framtidsplaner i Manchester United. Nu har tysken petats från reserverna till ungdomslaget.

Bastian Schweinsteigers relation med José Mourinho har inte varit den bästa sedan tränaren anslöt sig till Manchester United. Förra veckan blev den forne tyske landslagsmannen nedflyttad från A-laget till reserverna, då Mourinho inte ser honom som en del av lagets framtid. Nu har mittfältaren hamnat så långt in i Uniteds frysbox som möjligt, då han petats ytterligare en gång – den här gången är det ungdomslaget som gäller för veteranen.

Kan lämna för spel i Italien

Schweinsteiger har två år kvar på sitt kontrakt med Manchester-klubben och uppges dra in en lön på 130 000 pund i veckan. Men med tanke på hans nuvarande situation kan det bli en flytt bort från England tidigare än väntat. AC Milan och Inter Milan nämns båda som potentiella klubbadresser för Schweinsteiger, där chansen till speltid är betydligt större än under Mourinhos ledning.

Med sina 32 år borde ”Schweini” egentligen klara några säsonger till på toppnivå, men skador har slitit på hans kropp genom åren vilket har öppnat dörren för ett eventuellt tränarjobb istället. Bayern München, där han spenderat hela sin karriär före tiden i United, ser i så fall ut att bli hans uppdrag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply