AC Milan favoriter att värva Dominik Szoboszlai nästa sommar

AC Milan favoriter att värva Dominik Szoboszlai nästa sommar

Dominik Szoboszlai har tidigare kopplats ihop med bland annat Arsenal, Atlético Madrid och Real Madrid. Nu sägs dock AC Milan vara det lag som leder i kampen om ungraren.

Efter att ha slagit igenom i RB Salzburg har intresset för Dominik Szoboszlai, 20. Denna säsong har det blivit fem mål och nio assist på 13 klubblagsmatcher för spelaren, något som gjort att flera storklubbar riktat blickarna mot ungraren.

Tidigare har klubbar som Arsenal, Atlético Madrid, Juventus och Real Madrid ryktats vara intresserade av spelarens tjänster. Nu kommer dock uppgifter om att det är en annan klubb som ligger i pole position för att köpa loss stjärnan.

Enligt Tuttosport ska AC Milan vara den klubb som leder i jakten på Szoboszlai och ska vara beredda att betala utköpsklausulen på 25 miljoner euro. Tidningen skriver att Szoboszlai var nära att flytta till San Siro redan i somras och att man nu vill göra ett nytt försök för att förstärka sin offensiv.

Szoboszlai har kontrakt med RB Salzburg till och med sommaren 2022.

Samtidigt sägs spanjoren Samu Castillejo vara på väg bort från klubben. Något som skulle bana väg för en värvning av Szoboszlai.

SE ÄVEN: Efter spekulationerna – Alaba stannar i Bayern München

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply