Italien tappade tvåmålsledning mot Haiti

bet365

Italiens sista landskamp innan Confederations Cup inleds i helgen skulle spelas mot Haiti i Brasilien, och det kunde väl bara sluta på ett sätt? Nej, det kunde det visst inte. För Haiti lyckades få med sig fina 2-2 från mötet med förra årets finalist i fotbolls-EM, efter att man hämtat upp ett tvåmålsunderläge.

Men det började bra för Italien som efter blott 18 sekunders spel tog ledningen, efter att Antonio Candreva hittat fram till Emanuele Giaccherini som satte dit bollen. Och när Marchisio drygade ut ledningen i den 72a matchminuten, endast sekunder efter det att han byttes in, såg saken ut att vara klar.

Men Haiti kom tillbaka i träningslandskampen, mycket tack vare en straffspark med sex minuter kvar av ordinarie speltid. Sorel klev fram och satte dit straffsparken, som tände Haiti i landskampen. och det var Haiti som fickd et sista jublet, när man på tilläggstid kvitterade till 2-2 genom Jean-Philippe Peguero, som tog ner en långboll och snyggt placerade in den förbi en chanslös Marchetti i Italiens målbur.

Ett imponerade resultat för lilla Haiti, samtidigt som förbundskapten Cesare Prandelli fick en hel del att fundera över, med den första matchen i Confederations Cup på söndag där Mexico står för motståndet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply