Isco nobbar Premier League – förlänger med Real Madrid

Isco nobbar Premier League - förlänger med Real Madrid

Isco stannar i Real Madrid

Efter en längre tids spekulationer bekräftar den spanske landslagsmittfältaren att han inte kommer lämna Real Madrid i sommar. Detta efter att Real Madrid vunnit La Liga för första gången på fem år.

Iscos framtid har under det senaste året varit väldigt omtalad. Mittfältaren har tidigare inte fått speciellt mycket speltid men efter att Gareth Bale på nytt dragit på sig skadeproblem har Isco tagit en startplats i Zidanes elva.

Spanjoren har med tiden fått en allt viktigare roll i den spanska huvudstadsklubben och efter att ha skickat Real Madrid till final efter sitt mål mot Atlético Madrid är framtiden klar. I en intervju med den spanska radiokanalen Cadena COPE bekräftar 25-åringen att han kommer stanna i sin nuvarande klubb.

– De som frågar mig om min framtid behöver inte oroa sig, jag kommer definitivt stanna, sa spelaren som sägs förlänga inom kort.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

Isco nobbar Premier League - förlänger med Real Madrid

Isco stannar – James Rodríguez lämnar

James Rodríguez kommer allt närmre en flytt till Premier League där det ryktats om allt från Chelsea, Manchester City, Arsenal och Manchester United. Det är dock det sistnämnda laget som sägs ligga i täten för att värva spelaren och nu rapporterar den colombianska radiokanalen RCN Radio att James Rodríguez har skrivit på för Manchester United. Enligt programmet La Jugada som sänds på stationen ska kontraktet redan vara påskrivet men att ett par faktorer avgör om det tillslut blir en övergång eller inte.

Det hela ska endast hänga på om Wayne Rooney lämnar klubben i sommar eller inte. James som har samma sponsor som Manchester United (Adidas) har i sin överenskommelse med klädjätten att han endast ska bära nummer tio i de lag han spelar. I detta fall har Wayne Rooney tröja nummer tio på Old Trafford men nästan allt tyder på att engelsmannen är inne på sin sista säsong i klubben han anslöt till 2004.

SE ÄVEN: Summan som kan bli James Rodríguez lön i Manchester United

Isco nobbar Premier League - förlänger med Real Madrid

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365