Isco bekräftar – osäker på framtiden i Real Madrid

Isco bekräftar - osäker på framtiden i Real Madrid

Isco ser inte ut att förlänga med Real Madrid

Málagasonen säger i en intervju med spansk radio att han inte har hört något om en kontraktsförläning, detta i samma veva som klubben skriver nya kontrakt med de viktigaste pelarna i truppen.

Real Madrid har under den senaste tiden jobbat med att förlänga kontrakten med de viktigaste spelarna i den stjärnspäckade truppen. Senast var det Cristiano Ronaldo som skrev på nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben vilket gjorde att han fick en otrolig lön samtidigt som han är den som överlägset tjänar mest i Real Madrid. Även Gareth Bale fick en ordentlig lönehöjning tidigare denna månad samtidigt som ett par andra spelare även säkrat sin framtid i klubben.

En spelare som dock inte fått något erbjudande om att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid är Isco. Spelaren har sen flytten från Málaga till Real Madrid aldrig riktigt lyckats ta en fast startplats i elvan och under de senaste säsongerna har flertalet andra spelare prioriterats före 24-åringen, bland annat James Rodríguez. Nu bekräftar Isco att han inte har sin framtid helt säkrad men att det är något som han inte stressar om.

– Jag vet inget om min kontraktsförlängning. Jag tänker inte på det speciellt mycket då jag har ett och ett halvt år kvar på mitt nuvarande kontrakt. Jag försöker endast jobba hårt och göra det bästa för laget, säger mittfältaren i en intervju med Cadena SER.

Mittfältaren har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018 och har tidigare ryktats vara på väg till bland annat Tottenham Hotspur, detta då han tidigare bekräftat att han kan lämna marängerna sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply