Inter vill värva John Terry i sommar

Inter vill värva John Terry i sommar

John Terry går till Serie A?

Enligt Daily Star ska Inter ha tankarna på att erbjuda John Terry ett kontrakt i sommar, detta då spelaren inte kommer att fortsätta i Chelsea.

Sen det stod klart att John Terry lämnar Chelsea efter säsongen har det spekulerats runt var 35-åringen kommer att spela sin fotboll den kommande säsongen. På tisdagen rapporterade vi på Silly Season Sverige att John Terry går mot drömlön i Kina men nu har en ny klubb lagt sin i i jakten på locka till sig försvararen.

Enligt Daily Star har nu även Inter tankarna på att erbjuda mittförsvararen ett kontrakt men det är fortfarande oklart hur mycket Terry skulle komma att tjäna i Serie A om han väljer att flytta dit.

John Terry har gjort hela 477 matcher för Chelsea och totalt har det blivit 40 mål för lagkaptenen.

Inter byter med Nemanja Vidic

Efter en lång tid med skador för den serbiske mittbacken stod det i mitten av januari klart att Inter bryter med Nemanja Vidic och efter att ha ryktats vara på väg till Fiorentina meddelades det att Nemanja Vidic avslutar karriären som professionell fotbollsspelare.

Vidic spelade totalt 23 matcher under sin sejour i klubben som varade i ett och ett halvt år. Nu kan han komma att ersättas av en annan rutinerad mittback.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply