Inter samtalar med Barcelonas Arda Turan

Inter samtalar med Barcelonas Arda Turan

Inter vill värva Arda Turan

Arda Turans framtid i Barcelona är osäker. Nu vill Inter värva spelaren, skriver Transfermarketweb.

Arda Turans tid i Barcelona ser ut att vara över. Tidigare under veckan sades det att den spanska klubben vill sälja Turan för att i stället köpa in andra spelare. Samtidigt verkar det som att den turkiska landslagsmannen är beredd att lämna Camp NouTuran samtalar med Inter, uppger Transfermarketweb.

Turans representanter har suttit i möte med Inter under den senaste tiden, säger flera källor i närhet till den italienska klubben.

För att Barcelona ska sälja sin mittfältare påstås det att man vill ha 22 miljoner euro i utbyte. Det återstår att se om Inter är villiga att betala den summan för Turan eller om man kommer att försöka plocka in honom för ett billigare pris.

Inte ensamma

Inter är inte den enda klubben som vill värva Turan. Under de senaste månaderna har flera europeiska storklubbar kopplats ihop med 30-åringen. Bland annat så har det ryktats om att turken kan komma att ersätta Mesut Özil i Arsenal. Dessutom har det sagts att Liverpool jagar Turan.

Anlände 2015

Under sommaren 2015 lämnade Turan Atletico Madrid för att flytta till Barcelona. Då var katalanerna tvungna att betala 34 miljoner euro för spelaren. Under sin tid på Camp Nou har mittfältaren varit med om att vinna både La Liga och Copa del Rey.

 

Inter samtalar med Barcelonas Arda Turan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply