Inter och Roma gör upp om Grzegorz Krychowiak

bet365
Inter och Roma gör upp om Grzegorz Krychowiak

Grzegorz Krychowiak på väg till Serie A?

Enligt italiensk press ska den polske mittfältaren inte vara nöjd med den gångna säsongen i Paris Saint-Germain och kan därför lämna den franska huvudstaden i sommar.

Sommaren 2016 lämnade Grzegorz Krychowiak Sevilla efter att ha vunnit Europa League med den andalusiska klubben. Destinationen blev Paris Saint-Germain dit han gick tillsammans med tränaren Unai Emery i hopp om en plats i startelvan i Ligue 1. Så har det dock inte blivit för polacken och nu pekar det mesta på att 27-åringen lämnar den franska huvudstadsklubben när säsongen är över.

Krychowiak har denna säsong endast deltagit i elva matcher för PSG i ligaspelet och då det finns intresse från Serie A där båda Inter och AS Roma står beredda med ett bud kan den polske landslagsmannen vara inne på sin sista tid på Parc des Princes.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Paris Saint-Germains stjärnor

Kan återförenas med Monchi

Krychowiak har länge ryktats finnas med bland de spelare som Inter vill värva och nu har den italienska storklubben chansen. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift då även ligakonkurrenterna AS Roma finns med i bilden. Det pratas mycket om att spelaren kan komma att välja spel i den italienska huvudstadsklubben då Roma även sägs skriva kontrakt med Monchi, som tidigare varit sportchef i Sevilla och var den som värvade Krychowiak dit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply