Inter ger sig in i jakten på Javier Pastore

Inter ger sig in i jakten på Javier Pastore

Pastore kan lämna PSG för Inter

Enligt uppgifter i italiensk press kan Paris Saint-Germain komma att sälja Javier Pastore till Inter under det kommande transferfönstret.

För några veckor sen kom rapporter om att Inter ville värva Mesut Özil. Den tyske landslagsmannen ska dock ha varit för dyr för Milano-klubben att köpa loss trots att han endast har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt. Inter ska nu ha börjat rikta blickarna mot alternativ för att förstärka laget under vintern och då man inte ser ut att få till en övergång för Özil vill man istället värva från Paris Saint-Germain.

Inter ger sig in i jakten på Javier Pastore

Enligt uppgifter till TuttoSport ska Inter istället vara intresserade av att värva Javier Pastore från Paris Saint-Germain i januari månad. 28-åringen har spelat i den franska huvudstadsklubben sedan säsongen 2011/2012 men kan nu komma att återvända till Serie A där han tidigare representerat både Palermo och Napoli innan det blev en flytt till Ligue 1.

28-åringen sitter för närvarande på ett kontrakt med PSG som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Vad prislappen för spelaren skulle komma att ligga på är oklart, men då PSGs tränare Unai Emery inte sägs räkna med spelaren kan Pastore lämna Parc des Princes för ett sänkt pris.

LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

Inter ger sig in i jakten på Javier Pastore

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply