Inter återigen förlorare

Inter hade siktet inställt att vinna över Valencia efter deras förlust mot Chelsea i första matchen. Det var ett Inter som aldrig fick låna boll i tio minuter vilket skulle straffa sig. Ever Banega fick till en drömträff redan efter sex minuter som letade sig i främre kryss, helt otagbart för Samir Handanovic i målet.

Med det drömmålet hade Valencia en tidig ledning och ett litet övertag över matchen innan Inter kämpade sig in i matchen och började skapa lägen utan resultat. Fredy Guarin fick ett bra läge att ge Inter kontakt i matchen efter en till början mycket fin krossboll av Cambiasso som därefter kunde skarva vidare till en kommande Guarin som bröt sig in mot straffområdet men träffade inte mål den gången. Som i matchen mot Chelsea, ville sig ingenting för Inter den här matchen heller.

Valencia utnyttjade chanserna och det andra målet för kvällen kom genom Jonathan Viera efter ett skott utanför straffområdet efter en dåligt slagen hörna som ändrade riktning vilket ställde Handanovic.

Innan tvåan, kom även trean och Jonas ville inte vara sämre han genom att skriva in sig i målprotokollet med sitt tredje mål. Slutligen fastställde Viera slutresultatet med sitt andra mål, som innebar 4-0 till Valencia.

På nytt blev det en tung förlust där Inter både saknade spetskvalitéer framåt samt spelare pga skador och avstängningar.