Inhopparen frälste Åtvidaberg

Den första halvleken var jämn och bjöd på en hel del farliga målchanser, bland annat hade Häckens Simon Gustafsson ett farligt skott.

Tabellfyran Häcken fortsatte att trycka på i den andra halvleken och var snabbt nära att göra mål efter att Martin Ericsson fått ett jätteläge i Åtvidabergs straffområde.

Men Ericssons skott gick tätt utanför och istället kunde Åtvidaberg avgöra matchen några minuter senare efter en härlig soloprestation av inhoppande John Owoeri.

Owoeris anfallskollega Viktor Sköld hade sedan ett fint läge att uttöka hemmalagets ledning, men tog för lång tid på sig i avslutsläget.

Några fler mål blev det alltså inte utan Åtvidaberg vinner med 1-0 på ett kylslaget Kopparvallen.