Inget lyckligt slut för Lucas Moura i gårdagens match

Trots Ibrahimovics vändning mot Nancy igår slutade det inte lika bra för brassens del. 

Senaste tiden har det varit riktigt många våldsamma glidtacklingar inom fotbollsvärlden. Två fräscha exempel är: Valentin Eysserics hemska glidtackling som bröt Jeremy Clements ben förra helgen i matchen mellan Nice – St Etienne och Diego Braghieris “flying in” på Ronaldinho 27:e februari, i matchen mellan Arsenal – Atletico Mineiro (Copa Libertadores).

Lucas Moura slapp inte undan när Thomas Mangani satsade hårt i sin glidtackling i gårdagens match och lyckades fånga brassens ben, som tur ledde det inte till något benbrott däremot mycket svullnad och kryckor. 

– Det var en farlig satsning av honom. Jag blev väldigt rädd när det hände, eftersom det var samma fot som jag skadade mot Valencia på bortaplan. Det var en hård glidtackling just i stödjefoten, som fastnade i samband med att han glidtacklade bakifrån. Jag har väldigt ont och hoppas få höra ett positivt svar efter magnetröntgen då jag inte vill missa många matcher. Jag är samtidigt glad för lagets vinst, samt för Ibra som gjorde en underbar vändning med sina två mål, berättade Lucas efter att han hade blivit omhändertagen. 
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply