bet365

Ingen Omotoyossi i Syrianska

Idag blev det klart att FIFA säger nej till en övergång angående Razak Omotoyossi från egyptiska Zamalek till svenska Syrianska. Detta har bekräftats på Syrianskas officiella hemsida.

– Vi jobbade hårt med att få hit honom och lika hårt med efterdyningarna av hans övergång, men tyvärr gick inte övergången igenom. Från vår sida har vi varit överens med bägge parter sedan några månader tillbaka, men det har varit fram och tillbaka mellan Razak och Zamalek och vi fick av den anledningen avvakta för dem att komma överens innan vi ens kunde gå vidare och slutföra övergången, säger sportchefen Jan Grigo till hemsidan.

Sportchefen Jan Grigo berättar om den komplicerade situationen.

– I anslutning till transferfönstrets sista dag närmade Zamalek och Razak sig varandra en lösning och övergångsprocessen accelererade plötsligt. Men lösningen innebar också en del klausuler vars sammansättning bidrog till att det blev en så kallad ”mismatch” i FIFA:s transfersystem, av den anledningen beviljades inte övergången även om alla dokument lämnades in i tid. Men sådana är FIFA:s regler och vi respekterar självklart det beslutet även om vi kan tycka att det var lite väl nitiskt agerat. Vi har även meddelat Zamalek om FIFA:s beslut, nu är det upp till dem hur dem vill gå vidare i ärendet och med Razak, säger Grigo till hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply