Ighalos sena mål räddade Granada mot topplaget

En mycket fartfylld och spännande match ägde under måndagskvällen rum på Estadio Anoeta i San Sebastian.

Real Sociedad tog tidigt kommandot och skapade flertalet chanser mot Karnezis i Granadamålet.

Efter en mållös första halvlek kom matchen att tända till på allvar i den andra halvleken. Inom loppet av två minuter kom Granadas Recio och Real Sociedads Mikel Gonzalez att dra på sig varsitt rött kort.

Trots mängder av skott verkade målen utebli tills Carlos Vela äntligen hittade nätet mot matchens slut. Vänsterbacken De la Bella hade vågat sig fram längs vänsterkanten och spelade in bollen efter marken till Vela som tryckte in 1-0-målet bakom Karnezis.

I matchens absolut sista minut kom Odion Ighalo att reducera för Granada. Anfallaren tog emot en styrning på Nyoms inlägg och placerade in 1-1. I skede när Nyom passade in var Ighalo onside, men vid styrningen var Ighalo offside och således borde målet dömts bort. Granada tar alltså med sig en turlig poäng från San Sebastian.