IFK Göteborg rycker i Aleksandar Prijovic

IFK Göteborg är på jakt efter en anfallare och nu säger uppgifter att Djurgårdens  Aleksandar Prijovic kan bli lösningen. Uppgifterna kommer från svenska Fotbolltransfers.com, som rapproterar att IFK Göteborg vill låna spelaren samt inkludera en köpoption i avtalet. Djurgården ska inte vara intresserade av en sådan lösning, men samtal sägs fortsätta mellan klubbarna.

– Jag vet att IFK Göteborg söker en forward, men vi har inte diskuterat en övergång. För mig är det bara rykten, säger dock Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbolltransfers.com.

Det ska dock inte bara vara IFK Göteborg som jagar schweizaren. Enligt sajten ska även turkiska Boluspor samt två andradivisionsklubbar från Tyskland vara intresserade.

– Jag vet att det funnits intressen från utlandet men det är inget som lett till konkreta förhandlingar. Förhoppningen är att han stannar kvar säsongen ut men vi för diskussioner hela tiden och det internationella transferfönstret stänger den 31 augusti. Man vet aldrig om det dyker upp något tills dess, säger DIF:s sportchef Bosse Andersson.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply