IFK Göteborg kammade hem segern på Kopparvallen

Åtvidaberg tog under söndagseftermiddagen emot IFK Göteborg på Kopparvallen, på jakt efter ännu en dyrbar trepoängare.

Hemmalaget inledde allra starkast under de fem inledande matchminuterna och skapade en het målchans omgående.

När matchen börjar ta fart på allvar är det Göteborgslaget som stegar in i handlingarna allt mer, där Haglund testar Gustavsson i Atvidabergsmålet.

När den första halvleken blåses av är ställningen fortsattt 0-0, trots Prodells stekheta målchans i halvlekens slutskede.

Precis som i den första halvlekens inledning tar Åtvidaberg kommandot från start och dominerar inledningen av den andra halvleken, men trots detta är det IFK som sätter matchsn första mål. Philip Haglund är sist på bollen efter att ha förvaltat Tobias Hyséns inlägg på allra bästa sätt.

Inhopparen Hannes Stiller utökar ledningen genom sitt 0-2-mål. Sam Larsson lirkar fram bollen till en fristående Stiller som enkelt kan placera in bollen i mål.

Åtvid kämpar på, men har svårt att få hål på Alvbåge i IFK:s mål. Under den ordinarie matchtidens sista minut får man dock utdelning efter att Petrit Zhubi drivit bollen från egen planhalva fram till ett fint skottläge. Väl där valde han, istället för att avsluta själv, att passa fram Möller till 1-2.

Resultatet stod sig och IFK Göteborg plockar med sig tre nyttiga poäng hem från Åtvidaberg.