Icardi väljer Argentina

Sampdoria hade det lite problematiskt under början av säsongen. Man saknade en anfallare som kunde säkra viktiga segrar och poäng. Mauro Icardi sågs som en talang, men han blommade inte ut helt under hösten. Efter juluppehållet hände dock något. Laget såg allt stabilare ut och var fyllda med självförtroende. En som var extra fylld med självförtroende var just Icardi.

Argentinaren gjorde 2 mål mot Juventus, vilket innebar 3 stekheta poäng. Kort därefter så manglade han in 4 mål mot Pescara. Detta var starten på en jakt. Jakten handlade såklart om anfallaren och hans påskrift. Samtliga italienska topplag följer spelaren.

En annan het jakt kring spelaren handlade om landslag. Mauro Icardi är född i Argentina men har rättigheter till att välja Italien. Detta snacket har ett slut nu. Sabella(Argentinas förbundskapten) intervjuades nyligen av Central Fox Sports. Där sade han att han hade pratat med Icardi. Svaren han fick var att Icardi kommer att välja Argentina. Sabella påpekade dock att han inte garanterade uttagningar, men Icardi var fortfarande säker på sin sak.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply