bet365

Så många straffar blev det i Fotbolls VM 2022!

Antal straffar i Fotbolls VM 2018

Antal straffar i VM 2022? Hur många straffar har det blivit i VM 2022? Så många straffar har dömts i Fotbolls VM 2022!

Hur många straffar i VM 2022? Antal straffar Argentina i VM? Nu har VM-finalen avslutats genom straffar. Det blev till slut Argentina som vann Fotbolls-VM. Under finalen blev det en hel del straffar. Det finns inget mer nervöst i fotboll än en straffspark – och vinter-VM har haft sin beskärda del av dessa. VM i Qatar har varit kontroversiell av flera anledningar och skapat en rad diskussionspunkter. Vid sidan av VM har VAR-systemet skapat kontroversiella straffbeslut som varit på de flesta fansens läppar. Se och spela på fotboll live =>

Till och med legendariska fotbollsspelarna Graeme Souness och Roy Keane hamnade i en het diskussion om straffsparken Argentina fick mot Saudiarabien. Enbart under VM-finalen blev det 3 straffar. Argentina fick en straff tidigt som Lionel Messi satte. Frankrike fick senare två straffar som Mbappé satte. Straffarna i VM-finalen var ganska klara och inga diskussioner har hittills uppstått kring dessa.

Vem vann Fotbolls VM 2022? Det gjorde Argentina, men frågan på alla läppar nu är hur många straffar det har varit blivit i VM. Svaret på det har vi nedan där vi går igenom alla straffar som varit under Fotbolls-VM 2022.

Antal straffar i VM 2022? Hur många straffar har det blivit i Fotbolls VM 2022?

Hur många straffar har det blivit vid VM 2022?

Hur många straffar blev det i VM 2022? Under VM 2022 så har det blivit totalt 19 straffar. Här alla straffar som har dömts i Fotbolls VM 2022:

Enner Valencia (mål) – Qatar vs ECUADOR
Mehdi Taremi (mål) – England vs IRAN
Gareth Bale (mål) – USA vs WALES
Lionel Messi (mål) – ARGENTINA vs Saudiarabien
Robert Lewandowski (räddad) – POLEN vs Mexiko
Ilkay Gundogan (mål) – TYSKLAND vs Japan
Ferran Torres (mål) – SPANIEN vs Costa Rica
Alphonso Davies – (räddad) KANADA vs Belgien
Cristiano Ronaldo – (gjorda) PORTUGAL vs Ghana
Salem Al Dawsari – (räddad) Polen vs SAUDI ARABIEN
Bruno Fernandes – (mål) Uruguay vs PORTUGAL
Lionel Messi – (räddad) Polen vs ARGENTINA
Andre Ayew – (räddad) GHANA vs Uruguay
Lionel Messi – (mål) Nederländerna vs ARGENTINA
Harry Kane – (mål) England vs FRANKRIKE
Lionel Messi – (mål) ARGENTINA vs Kroatien
Lionel Messi – (mål) ARGENTINA vs Frankrike
Kylian Mbappé – (mål) FRANKRIKE vs Argentina
Kylian Mbappé – (mål) FRANKRIKE vs Argentina

Antal straffar Argentina i VM – totalt fem straffar fick Argentina i Fotbolls VM 2022!

Hur många straffar fick Argentina tilldömda till sig under i VM 2022? Av totalt 19 straffar under VM så har Argentina fått 5 av dessa. Samtliga straffar togs av Lionel Messi som satte fyra av dessa.

Hur många straffar blev det i Fotbolls VM 2022?

Straffarna fick stor betydelse för Messi och Mbappé!

Tack vare antalet straffar under VM så har Messi blivit den som har gjort näst flest mål i VM-skytteligan. Han är även en av spelarna med flest mål i VM genom tiderna. Totalt har Argentina fått 5 straffar under VM och samtliga straffar har skjutits av Lionel Messi. Han satte fyra av de fem straffarna, vilket innebär att totalt fyra av hans sju mål under VM varit genom straffar. Hade det inte varit för straffarna så hade Messi inte gjort så många mål under VM 2022.

Även fransmännen Mbappé har fått sin beskärda del när det gäller straffar i VM. Under VM-finalen fick Frankrike två straffar som han tog. Mbappé satte båda straffarna och höll Frankrikes VM-guldchanser levande fram till det hela avgjordes med just straffar. Mbappé kommer förmodligen att bli bästa målskytt i fotbolls VM genom tiderna. Den unge Mbappé har spelat under två VM och befinner sig trots detta i toppen bland de som har gjort flest mål i VM genom tiderna.

Hur mycket prispengar får Argentina för VM-guldetArgentina får 44 miljoner dollar motsvarande 458 miljoner kronor i prispengar för att de vunnit Fotbolls VM 2022. Se hur mycket Frankrike får i prispengar sitt silver.

Se vad oddsmakarna trodde om antalet straffar i VM. Se även medaljligan i fotbolls VM och alla VM vinnare genom tidernaHämta gratisspel värt 1500 kr här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply