Hur har Bayern München gjort affärer med Werder Bremen?

Hur har Bayern München gjort affärer med Werder Bremen?

Bayern Münchens VD Karl Heinz Rummenigge hyser stora förhoppningar om att hans klubb ska vara tillbaka i matchen mycket snart! De kommer att stå öga mot öga med Werder Bremen. Rummenigge har sagt att han älskar Werder Bremens sätt att utveckla unga talanger. Han förklarade vidare att han gillade idén om att Weserstadion-klubbarna skulle ta med deras lags spelare även i framtida matcher. Rummenigge sade att Bremen är en utomordentlig talang. Han sade också att han uppskattar Kohfeldts spel och talang, han är mycket beundrad för sin spelstil, och detta får dem att tro ännu mer på Bremens potential. Man kan med säkerhet säga att Rummenigges åsikt är välgrundad, eftersom Joshua Sargents och Eggesteins spel har varit exceptionellt efter det att de gått över till Werder Bremen!

Bayern München köper spelare från ”Die Werderaner”

På senare år har Bayern München varit involverat i köp av spelare från Werder Bremen, och det har varit värdefulla beslut för dem. De bestämde sig för att förbättra sitt team genom att ta in Serge Gnabry. Den här spelaren fick en tuff start när han spelade i England; han har dock återfått sitt fokus och sin kärlek till spelet då han var i Bundesliga på Weserstadion. Inte nog med det, han anses också vara en av de bästa spelarna i Bayern München. Många fans gillar att satsa särskilt på honom inför varje kommande fotbollsmatch på plattformar som comeon.com, och det är tack vare hans utomordentliga talang och utmärkta prestationer under matcherna! År 2018 blev även Marco Friedl kontrakterad för Bremen som en ”inlånad spelare”, men det slutade med ett komplett byte då han köptes av ”Die Werderaner”. Den unga försvararen var känd för sin vänsterback-position i Bayern München; men när han nu har fortsatt hos Werder Bremen, spelar han som mittback. Den här laguppställningen har förbättrat hans spel, och han blev till och med en av de avgörande spelarna i lagets backlinje.

Vill Rummenigge göra mer affärer i framtiden?

Rummenigge själv bekräftade sitt uttalande om saken och sade att han gärna skulle göra affärer igen med Werder Bremen. Det här kan bara betyda att Rummenigge har erkänt deras talanger, och att vi kan komma att få se fler utbyten av spelare. Bra att veta är även att spelarna också har avancerat sitt spel efter att ha bytt lag. Om det här fortsätter, kan vi få se mer stigande talang från ungdomar som gömmer sig mitt framför våra ögon.

Oavgjort mellan Bayern München och Werder Bremen

I Bundesliga slutade matchen mellan Bayern München och Werder Bremen oavgjort (1-1), och det sägs att båda sidorna kan ha varit nöjda med det, eller åtminstone Bayern München. Det betyder inte att båda sidorna hade otur, men matchen var tight, och båda spelade bra. Bayern Münchens tränare Hans-Dieter sade att klubben borde vara ”nöjd”. Om än inte nöjd med den enda poängen. Han tillade att Bremen spelade bra, och inte gav mycket utrymme för taktik, så de var inte inne i spelet som planerat. Bortalagets mål gick vackert via Maximillian Eggestein, och Manuel Neuer sattes på prov. Sammanlagt sköts 16 skott under matchen, och endast två lyckades gå i mål. Flick sade att det inte uppstod tillräckligt med chanser för dem att skjuta bra skott, och deras vanliga form kunde inte ses under matchen. Det är dock tydligt för åskådarna att båda lagen gjorde mycket bra ifrån sig och att de båda spelade på samma nivå.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply