Hur går Iran vidare i VM? Irans förutsättningar i Fotbolls VM 2018!

Hur går Iran vidare i VM

Hur går Iran vidare i VM? Det krävs av iranska landslaget

Hur går Iran vidare i VM? Under måndagen den 25:e juni så börjar VM:s sista gruppspelsomgång. Den kommer bland annat att innehåller matcher från VM 2018 grupp B, något som inte minst Iran kommer att veta om. Det är ju samtidigt många som vill veta hur går Iran vidare i VM, och den frågan ska vi svara på.

Inför den sista omgången av VM 2018s gruppspel så kommer Spanien att möta Marocko, medan Iran tar sig an Portugal. Det är så klart Spaniens VM trupp tillsammans med Cristiano Ronaldo, och den portugisiska VM truppen, är favoriter. Men faktum är ju att Iran kan gå vidare i VM 2018. Och så här ska Iran göra för att gå vidare i VM. Vi har alla svaren. Se Iran Portugal live här =>

Hur går Iran vidare i VM Irans förutsättningar i Fotbolls VM 2018!

Hur kan Iran gå vidare i VM 2018?

Det blir ju förstås en tuff uppgift för Iran att gå vidare i VM. Men större mirakel har hänt, och de har ju faktiskt allt i sina egna händer. Iran måste vinna, och på det viset så kommer de att sluta som sämst tvåa i gruppen.

 

För er som undrade hur stor chansen var för att Iran ska gå vidare i VM 2018 inför mästerskapet. Här var oddsen:

Odds VM grupp B Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Spanien vinnare odds fotbolls VM 2018 Spanien 1,50 8,00
Portugal vinnare odds fotbolls VM 2018 Portugal 3,10 21,00
Marocko vinnare odds fotbolls VM 2018 Marocko 16,00 501,00
Iran vinnare odds fotbolls VM 2018 Iran 31,00 401,00

Det vi kan se tydligt är ju att iranierna var favoriter att sluta sist i gruppen, och väntades inte ha en chans med sina 31 gånger pengarna. Trots det ser det ju helt plötsligt rimligt ut.

Så gick det för Iran i VM 2018

För Irans del så började det med en chockerande vinst mot Marocko. Nu var inte det marockanska laget fullt med stjärnor, men på pappret bättre än Iran i alla fall. Hur som helst, ett marockanskt självmål i den 94:e minuten bäddade för tre iranska poäng.

I den andra matchen blev det en tuff 0-1–förlust mot Spanien. Trots att Iran slet som djur, och hade en boll inne. Men tack vare VAR i fotbolls VM 2018 så dömdes målet bort. Dock var det helt korrekt.

Vad måste Iran göra för att gå vidare i VM?

Nu så ska Iran spela sin sista match i VM, i alla fall i gruppspelet. Dock kan det ju faktiskt bli åttondelsfinal i VM 2018 för Iran. Det är ju nämligen som så att iranierna har allt i egna händer inför avgörandet. Så hur går Iran vidare i VM?

Det gäller bara en sak, och det är att Iran vinner. För även om Spanien skulle förlora sin match mot Marocko så hade det inte räckt. För lag som går vidare på samma poäng i VM gäller ju först via inbördesmöten.

Det är då något som det spanska landslaget skulle vinna på. Samtidigt ger det fem poäng till Portugal också, vilket gör att de ändå kommer ha en poäng före det iranska laget, om de inte vinner. Vid en vinst så slutar Iran minst tvåa i gruppen, medan Portugal kommer åka ut, troligtvis.

Irans förutsättningar i Fotbolls VM 2018

Irans förutsättningar att gå vidare ur gruppen

Så, det är egentligen krångligt alls. Ska Iran gå vidare i VM gruppen så måste de vinna. Det finns inget annat som gäller. Det här är ju dock något som är helt okej för Iran. Vi vet ju att Portugal så är väl regerande EM-mästare som favoriter att vinna matchen.

Men en seger är ändå en seger, och fotbollen – precis som all sport – är väldigt oviss. Det handlar ju då om att försöka hålla tätt och ställa om. Portugiserna är bra, och det är inte minst Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo.

Men Iran kan gå vidare i VM om de vinner, så det kommer ju att slitas som aldrig förr. Som om det om liv och död.

Vad krävs för att gå vidare ur VM gruppen rent historiskt?

Nu tittar vi närmare på hur hur går Iran vidare i VM?. Det vi vet att iranierna behöver vinna. Något som förstås är enklare sagt än gjort. Alla lag som vill vinna VM måste ju ha bra målskyttar. Just därför kommer vi nu att ta fram odds på bästa målskytt i VM 2018.

Oddsen är tagna inför VM

Flest mål i VM 2018 Odds
Lionel Messi Argentina 10,00
Neymar Brasilien 10,00
Cristiano Ronaldo Portugal 10,00
Antoine Griezmann Frankrike 10,00
Gabriel Jesus Brasilien 12,00

Precis som många frågar sig hur många mål Sverige måste göra mot Mexiko så frågar sig folk samma sak, om Hur går Iran vidare i VM. Det gäller alltså tre poäng och inget annat för iranierna.

Hur går Iran vidare i VM: olika scenarion hur Iran kan gå vidare i VM!

Faktum är att det finns bara ett sätt för Iran att gå vidare, och det är vid vinst. En seger för Iran, och det är klart. Men däremot så kan ju Iran vinna gruppen i VM. För vinner Iran, och Spanien bara spelar oavgjort mot Marocko, så vinner iranierna Grupp B.

Men vinst måste det ju ändå bli för Iran. Det spelar ju ingen roll om målet kommer via straffar – antalet straffar i VM 2018 är nämligen rekordhögt. Det viktiga är att det blir tre iranska poäng. Hur de kommer till är ju ganska irrelevant för de flesta.

Vi ger er vårt speltips Portugal Iran samt att en kan se Portugal Iran live stream.

Hur går Iran vidare i VM? Det krävs för Irans landslag att gå till åttondelsfinal

Så går Iran vidare i VM

Det är många som vill se hur går Iran vidare i VM? Det ska alltså krävas en iransk seger – och då blir det slutspel för det här iranska landslaget. Om de vinner så kommer gruppen troligtvis att se ut så här.

1. Spanien 7p
2. Iran 6p
3. Portugal 4p
4. Marocko 0p

Men då gäller det som sagt att Iran ska vinna. Så låt oss se vad iranierna kan ställa med. Det gäller för att Iran ska gå vidare i VM alltså. Så på frågan hur går Iran vidare i VM 2018 så har vi alltså svaret. De måste vinna mot Portugal i den sista matchen.

Klarar Iran att göra det då? Ja, allt är ju möjligt i fotbollen. Men så har samtidigt Portugal en bättre trupp, och inte minst Cristiano Ronaldo. En spelare som alltid kliver fram i de stora matcherna.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply