Heta träningsmatcher väntar i helgen

Heta träningsmatcher väntar i helgen

Heta träningsmatcher väntar i helgen

Allsvenskan närmar sig med stormsteg

Redan i helgen får vi dock se ett toppmöte då bland annat AIK möter IFK Norrköping samtidigt som flera andra allsvenska lag träningsspelar.

I Allsvenskans första omgång spelas IFK Göteborg – Malmö FF som är det största mötet i svensk fotboll. Redan helgen innan, rättare sagt den 26 mars bjuds vi dock på toppfotboll då AIK möter IFK Norrköping i den sista uppladdningen mellan lagen innan den Allsvenska starten den 1 april.

Vi kommer då få se två lag som kommer bli otroligt intressanta att följa under säsongen 2017, detta på flera olika sätt. AIK har bland annat värvat in flera spelare efter att man sålt Alexander Isak till Borussia Dortmund samtidigt som Norrköping, som vann Allsvenskan 2015, kommer utmana om guldet ännu ett år.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 219 kr/dygn 399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Cmore live stream matcher Allsvenskan 2016 Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Hur det går i matcherna är väldigt spännande och det återstår att se i vilken form som laget befinner sig i en vecka innan den allsvenska premiären.

Tidigare i veckan har bland annat Malmö FF spelat och på torsdagseftermiddagen föll de regerande svenska mästarna med 0-1 hemma på Swedbank Stadion, detta mot AFC Eskilstuna.  Lagets nya tränare Magnus Pehrsson börjar redan få kritik och det återstår att se om han får lämna tränarposten i MFF innan säsongen är slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply