Hernanes närmar sig Kina-flytt

Efter att ha fått sparsamt med speltid under senaste tiden verkar det nu som att en flytt till Kina kommer allt närmre för brasilianaren

Uppgifter gör gällande att Juventus 31-årige mittfältare Hernanes närmar sig en flytt till Kina. Detta efter att brasilianarens framtid i klubben visat sig väldigt oviss då Juventus tränare Maximilliano Allegri valt att inte ta ut honom i Champions League-truppen. Därför ser en flytt ut att bli möjlig och klubben det rör sig om ska vara Hebei China Fortune som spelar i Kinas högst rankade serie Chinese Super League.

Enligt Goal.com är Juventus och Hebei China Fortune i slutfasen om att förhandla fram en övergång för Hernanes. En övergång som skulle kosta den kinesiska klubben 10 miljoner euro, samt en lönekostnad på 7 miljoner euro för Hernanes.

Enligt uppgifter ska Juventus klubbledning ha gått ut med att ytterligare förhandlingar kommer ske under den kommande måndagen.

Hernanes ser ut att bli en i raden av spelare i Europa som anslutit till det kinesiska ligasystemet. Tidigare har spelare som Oscar, Hulk, Axel Witsel och Graziano Pellé skrivit på för kinesiska klubbar som verkligen visar sina ekonomiska muskler på transfermarknaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply