”Henke” öppnar för Celtic-flytt.

Igår kväll så spelades den sista och avgörande kvalomgången i Champions League, mellan Helsingborg och Celtic. Men trotts att denna man, Henrik Larsson, befann sig mer än 50 mil från detta möte så sågs han ändå som en av matchens mest centrala figurer.

Henrik ”Henke” Larsson, som gjort stordåd i de båda klubbarna sågs som en självklar hedersgäst i detta möte. Det enda problemet var detta, han befann sig mer än 50 mil från mötet och tränade sitt Landskrona i deras möte med Hammarby, på Söderstadion.

Under en längre tid så har det talats om att ”Henke” skulle ta över tränarrollen i Celtic och efter matchen, mot Hammarby, så fick han frågan; – Du förknippas som sagt starkt med Celtic, hur mycket kontakt har ni i dag?
På detta svarade han: – Jag kommer alltid vara förknippad med det jobbet, särskilt som jag gjort valet att bli tränare, så är det ju. Men just nu är det Johan Mjällby och Neil Lennon som är där och de är mina vänner så jag håller mig utanför, därför jag tycker de gör ett fantastiskt jobb. Vi får se vad som händer framöver med den biten. 

Matchen på Söderstadion slutade 0-0 och den på Olympia 2-0, till Celtic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply