Helsingborg åter igen intresserat av Wanderson

Wanderson var väldigt nära en övergång till Helsingborg redan innan den här säsongen startade, nu har GAIS blivit tvungna att sälja sin storstjärna för att GAIS inte ska hamna i en ekonomisk kris. Olyckligt nog för GAIS har Wanderson inte gjort någon succé den här säsongen vilket har gjort att hans värde har minskat vilket är väldigt tråkigt för GAIS som behöver få in de stora pengarna för honom. 

Efter Helsingborgs seger igår mot Slask Wroclaw med totalt 6-1 som innebar avancemang till något av gruppspelen i europacuperna så kommer HIF få in mycket pengar som man kan bland annat värva för. Nu har spekulationerna om ett Wanderson-köp tagit ny fart, men GAIS sportchef Mats Persson menar att ingen övergång mellan parterna är aktuell.

 Nej, det kan jag inte påstå. De har ett intresse så är det men vi har inte hört något från Helsingborg på ett bra tag. Det var egentligen innan säsongen som det var aktuellt och det är klart att de kanske är intresserade nu med tanke på att de gick vidare. Men vi har inte hört något därifrån i varje fall, säger Mats Persson till Matchdax.se

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply