Hector Bellerin stannar i Arsenal

Hector Bellerin stannar i Arsenal

Ingen flytt för Bellerín

Efter en stor mängt flyttrykten under de senaste månaderna förnekar nu spelarens agent att Hector Bellerín skulle vara på väg att lämna Arsenal till sommaren.

Det har spekulerats mycket kring framtiden för Hector Belleríns del. Högerbacken som spelar sin fotboll i Arsenal har kopplats ihop med flertalet klubbar. Det är framför allt Juventus som ska ha riktat blickarna mot den 23-årige spanjoren och då Arsenal ser ut att missa Champions League till nästa säsong har det hela eskalerat. Spelarens agent går nu dock ut och förnekar att man skulle ligga i förhandlingar om en flytt. Spelaren kommer stannar på Emirates Stadium.

– Vi förhandlar inte med någon då han trivs där han är just nu. Det har inte gått speciellt lång tid sen han förlängde och jag kan inte tänka mig att vi skulle börja prata med andra klubbar nu. Napoli? Det är ett lag som tar upp kampen med Juventus om Serie A-titeln. De är ett väldigt hårt och svårt lag att möta, precis som Atlético Madrid, säger agenten Albert Botines till italienska Radio CRC.

Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt med Arsenal som binder honom till klubben till och med sommaren 2023. Förutom Juventus ska även Manchester City och FC Barcelona ha visat intresse för Bellerín.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply