Hector Bellerin kan stanna i Arsenal

Hector Bellerin kan stanna i Arsenal

Stjärnans krav – får Arsenal-fansen att jubla

Det har under de senaste åren ryktats flitigt om Hector Bellerins framtid. Till exempel om att han skulle vara på väg från Arsenal, och inte minst att han varit aktuell för FC Barcelona. Nu verkar han dock bli kvar i London-klubben.

Hector Bellerin är en av de stjärnorna i Arsenal som haft mest osäker framtid. Det tillsammans med Alexis Sanchez och Mesut Özil. Den förstnämnde valde ju att lämna.

Samtidigt som Özil ser att bli kvar i klubben. Och då verkar han även få fortsatt sällskap av katalanen Hector Bellerin. I alla fall om vi ska lita på det han själv sa i en intervju i början av veckan.

Kräver rätt tröjnummer

TITTA: Det tjänar Arsenals stjärnor

Nu har ett lite oväntat krav från ytterbacken kommit in, något som får fansen att jubla. Till klubbens Youtube-kanalen förklarar han om planerna att byta nummer. Från 24, som han alltid har haft, till nummer 2.

23-åringen, som även fått stort intresse från Manchester United och Juventus, verkar därför alltså bli kvar i London-klubben. I alla fall om en får tro hans egna planer på att spela med nummer två istället för 24. Det är ju något som ger Arsenals fans något att jubla över den här säsongen, och även nästa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply