Héctor Bellerín flyttar till Juventus?

bet365

Juventus vill värva Héctor Bellerín

Juventus riktar sina blickar mot Arsenal. De vill värva Héctor Bellerín, rapporterar Daily Mirror.

Juventus vill värva nya spelare i vinter. Det kan man se på hur många rykten som cirkulerar omkring Turinklubben. Tidigare har de svartvita kopplats ihop med Emre Can, Rafinha och Pedro. I dag talas det om att en till spelare kan vara på väg till Juventus. Italienarna jagar Héctor Bellerín, skriver Daily Mirror.

Det uppges att Serie A-laget redan har varit i kontakt med Belleríns representanter. Där ska de ha frågat spanjoren om han kan tänka sig att flytta till Juventus.

Juventus letar fortfarande efter en ersättare till Dani Alves, som i somras flyttade till Paris Saint-Germain. Nu hoppas italienarna att Bellerín kan fylla det tomrummet som brasilianaren lämnade efter sig.

Anlände 2011

Bellerín har spelat för Arsenal sedan 2011. Han lämnade då Barcelona för att flytta till London. Två år senare debuterade han för klubbens A-lag.

Under sin tid i Arsenal har 22-åringen vunnit två FA-cuptitlar och två Community Shield-titlar.

Jagar Julian Weigl

En annan ung spelare som Juventus vill värva är Julian Weigl. Italienarna planerar att lägga ett bud på spelaren under det kommande transferfönstret i januari.

Det är dock tveksamt om Dortmund vill sälja tysken. Weigls kontrakt med klubben sträcker sig till och med juni 2021. Därför har föreningen ingen brådska med att släppa iväg spelaren.

Weigl har tillhört Dortmund sedan sommaren 2015. Då lämnade han 1860 München. Under sin tid i föreningen har mittfältaren varit med och vunnit den tyska cupen.

Förändring på tränarsidan?

Det ryktas även om att det kan bli en förändring på tränarsidan i Juventus. Det hävdas att Carlo Ancelotti kommer att ersätta Massimiliano Allegri.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply