Hasanis ÖSK hemmavann mot Göteborg

15:e-placerade Örebro SK tog tidigt kommandot mot IFK Göteborg och gjorde matchens första mål redan efter fjorton minuter. Målet kom från Peking-förvärvet Shpetim Hasani och gav hemmalaget en tidig ledning i denna betydelselösa match.

Ju längre in i matchen de kom började Göteborg skapa mer chanser, men lyckades trots det inte få grepp om hemmalaget. Den första halvleken slutade allt jämnt 1-0.

Den andra halvleken var en jämn sådan, där lagen turades om att skapa chanser och försvara sig. De lyckades dock inte skapa de riktigt heta chanserna, vilket gjorde att den andra halvleken förblev mållös. Göteborg har sedan tidigare säkrat ett nytt kontrakt och kanske var det just det som gjorde bortalaget uddlösa.

Örebro ligger trots vinsten under strecket och på en femtondeplats.