Här är bilden som kan avslöja Arsenals storvärvning

Här är bilden som kan avslöja Arsenals storvärvning

Draxler klar för Arsenal?

Med Alexis Sánchez och Mesut Özil så gott som förlorade för Arsenal har man varit på jakt efter en ersättare. Nu kan jakten vara över då Julian Draxler ryktas vara klar för den engelska huvudstadsklubben.

Har Arsenal fått till en storvärvning? Det är en fråga många ställer sig efter gårdagskvällen. Gunners har under en längre tid varit på jakt efter en ersättare till både Alexis Sanchez och Mesut Özil och nu kan ersättaren vara avslöjad.

På torsdagskvällen var nämligen Julian Draxler på plats i London på basketmatchen mellan Boston Celtic och Philadelphia 76 och detta inte i vilket sällskap som helst. Tysken satt nämligen tillsammans med Arsenal-spelarna Nacho Monreal, Sead Kolasinac och Hector Bellerín under matchens gång. Kolasinac laddade även upp en bild tillsammans på Draxler när de sitter i en bil tillsammans.

Draxler är tillsammans med Ángel Di Maria en av de spelare som drabbats mest av PSGs senaste värvningar av Neymar och Kylian Mbappé. Det har endast blivit 10 starter på 19 ligaomgångar för Draxler som mäktat med två mål.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

@nba Time with @draxlerofficial #SeoKol #jdx

Ett inlägg delat av Sead Kolašinac (@seadk6)

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365