Hammarby jagar allsvensk anfallare

bet365

Anfallare till Hammarby

Hammarby vann visserligen senast mot Degerfors efter ett hörnmål av perfektion från Kennedy Bakircioglü, men spelat har annars varit knackigt under våren för klubben. Nu uppges man leta efter nya krafter offensivt och enligt Fotbollskanalen har man hittat ett alternativ i allsvenska Åtvidaberg.

Enligt den svenska sidans uppgifter ska den 26-årige anfallaren Mattias Mete vara högst på klubbens önskelista, och Fotbollskanalen skriver även att klubbarna är i förhandlingar om spelaren. Och Åtvidabergs sportchef bekräftar för Fotbollskanalen att spelaren har fått tillåtelse att se sig om efter en ny klubb, efter den bristande speltiden under vårsäsongen.

”Det stämmer att han får lov att se sig om. Han trivs bra i klubben men är inte nöjd med speltiden. Sedan har vi precis skrivit ett tvåårskontrakt med John Owoeri från Nigeria och det hänger väl ihop lite med att Mattias får prata med andra klubbar,” säger Åtvidabergs sportchef Mats Karlsson till Fotbollskanalen, där han även säger att det mesta pekar mot en utlåning.

”Utlåning säsongen ut är mest aktuellt, sedan får vi ta det därifrån.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365