Halsey drömmen för Manchester United

I helgen är det dags för Everton att resa till Manchester för att ta sig an serieledarna United. Förra året vann man en dramatisk match här vilket kostade Man U ligan då dem även förlorade mot Man City som då tog steget förbi dem i tabellen.

Men att en liknande bedrift kommer ske igen är väldigt osannolikt. Det är nämligen Mark Halsey som ska skipa ”rättvisa” mellan de två lagen.

Att Everton står inför en mycket svår uppgift beror nämligen på att Manchester United inte har förlorat en enda match med Halsey som domare sedan den 31:a augusti 2003(!) i borta mot Southampton på St Mary’s med 1-0.

Även statistiken talar sitt tydliga språk, sedan den där dagen den 31:a augusti har Man U med Halsey som domare vunnit 18 matcher, spelat 3 oavgjorda och inte förlorat en enda gång. Man har gjort 47 mål och släppt in 11 och de tre senaste matcherna har Halsey dömt straff till the Red Devils.

Det värsta för Everton är dock att de tre matcherna Halsey har dömt lagen emellan, har the Toffees inte vunnit en enda gång. Man har inte ens lyckats göra mål.

Med det här i åtanke kan man bara önska Everton lycka till på Söndag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365