bet365

Guldtränaren fortfarande utan jobb

Efter säsongen 2011, som slutade i succé för Helsingborgs del när man lyckades vinna dubelln, så var tränare Conny Karlsson en hyllad guldhjälte. Men efter en knackig start på säsongen 2012 så fick hans assisterande tränare, Per-Ola Ljung sparken från klubben. I ren protest valde även Conny att hoppa av och det är inte något som han fortfarande inte ångrar.  

”Jag ångrar inte mitt beslut. Jag tyckte att det var rätt och riktigt då. Det tycker jag fortfarande. Jag tyckte att det var ett felaktigt beslut att P-O fick gå och jag kände då att min motivation att fortsätta inte fanns kvar, därför valde jag att kliva av.”, säger Conny Karlsson till Expressen.

Det har spekuleras om klubbar såsom norska Ålesund för 59-åriga Karlsson, men än så länge så finns det inget konkret.

”Det kommer en del förfrågningar men det finns ingenting konkret i dag. Jag vill ha ett nytt men samtidigt hoppar jag inte på vad som helst bara för att få ett jobb. Det måste vara något som kittlar. Man vill komma till en klubb där man ser möjligheter, oavsett vilken nivå man hamnar på.”

”Det är förfärligt lite fotboll, det är inget snack om det. Nu går jag omkring och väntar på att det ska dyka upp ett attraktivt jobb.”, avslutar han. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply