Grzegorz Krychowiak kan lämna PSG för spel i Inter

Grzegorz Krychowiak kan lämna PSG för spel i Inter

Inter vill värva Krychowiak från Paris Saint-Germain

Enligt italiensk media kan den polske mittfältaren vara på väg att lämna den franska huvudstadsklubben för spel i Serie A och Inter.

Grzegorz Krychowiak kan ha gjort sitt i Paris Saint-Germain. Mittfältaren har inte alls lyckats skaffa sig en startplats i laget efter att ha kommit till klubben sommaren 2016. Trots att Unai Emery är tränaren i klubben, precis som under polackens tid i Sevilla, har det endast blivit elva framträdanden i den mörkblåa tröjan denna säsong och nu kan det bli hans sista månader i klubben.

Enligt italienska TuttoSport ska nu Inters klubbledning ha kontaktat den franska huvudstadsklubben om en eventuell affär. Det mest troliga är att spelaren lämnar på lån med obligatorisk köpoption. Samtidigt skriver tidningen även att Inter kan inkludera spelare vid en deal. De mest troliga är att Kondogbia eller Brozovic lämnar för spel på Parc des Princes.

SE ÄVEN: Domaren kan stängas av efter PSG – Barcelona

Kan ersätta Emery med Mauricio Pochettino

I veckan åkte PSG ut mot Barcelona i Champions League. Detta har lett till att ledningen i Paris Saint-Germain har börjat ifrågasätta tränare Unai Emery och hans ledaregenskaper, och rykten går nu om att de vill finna en ersättare till spanjoren, och den engelska tidningen The Evening Standard rapporterar om att Tottenhams tränare Mauricio Pochettino kan vara av intresse.

Den argentinske tränaren har nått stora resultat med Spurs inom loppet av några få år på Tottenhams lönelista, och har lyckats omvandla dem till titelutmanare, samt sett till att de kvalificerat sig för Champions League-spel. Pochettino har tidigare spelat i Paris Saint-Germain själv, mellan 2001-03.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply